Hold Credit Cards Fra ødelegger den økonomiske livet

La oss være ærlige, i dagens samfunn, Forbrukerne trenger alle rådene de kan få på administrerende økonomi og deres Unngå fallgruvene som presenteres av over-utgifter! Kredittkort kan være et utmerket verktøy Enten for å bygge din økonomiske liv eller en stor tjeneste når de brukes properly.Continue lesing for noen flotte kredittkort.

Pass på at du går over den fine print på et kredittkort-konto før du bruker it.The avtale Kan bli gjengitt i fine ut, men du må vurdere det nøye.

Ikke begynn å bruke kredittkort til å kjøpe ting du har råd. Bare fordi en fin ny TV høres ut som en god idé betyr ikke et kredittkort er den beste måten å kjøpe den. Du vil betale en stor interesse og månedlige utbetalinger som du ‘har råd. Gjør et par av å vente 48 timer før du gjør noen store kjøp på kortet ditt. Hvis det fortsatt er noe du ønsker å kjøpe, bør du vurdere finansieringen tilbys Foretrukket av butikken, som in-house Deres finansiering kan gi lavere rente enn kredittkort.

Aldri gi ditt kredittkortnummer over telefonen til noen som har ringt deg. Mange svindlere vil bruke esta knep for å få kredittkortinformasjon fra intetanende people.Only gi ditt kortnummer Med troverdige forretnings bedrifter du kan stole på. Ikke gi den til folk som ringer deg. Det spiller ingen rolle hva de sier, du vet ikke at de blir ærlige.

Holde en oppdatert liste over kredittkortselskaper og dine egne kontonumre på et trygt sted. Hold esta liste på et trygt sted,: eksempel en bankboks, atskilt fra alle kortene dine. Listen vil være uvurderlig hvis du mister dine kort eller stjålet kort.

Kredittkorts

Ikke lukk kredittkontoer samtidig. Det kan virke som den åpenbare tingen å gjøre for å hjelpe din kreditt score, men det vil whos ha motsatt effekt ved å gjøre poengsummen din verre. Når du lukker en konto, du tar vekk fra din nåværende kredittbeløpet, noe som reduserer forholdet mellom det og det beløpet du skylder.

Unngå Når Vurderer forhåndsbetalte debetkort sikret kredittkort. Disse anses debetkort og ikke rapporterer til noen av kreditt byråer. Mange av dem krever ekstra gebyrer og De er ikke noe mer enn å sjekke kontoen. Sette ned et innskudd stedet Forbedre poengsummen din.

Spørre kredittkortleverandøren for å redusere kredittkortet ditt. Noen selskaper er villige til å senke rentene belastes kundene hvis kreditt deres historie med dem. Det kan spare deg for mye penger senere, og det er ikke noe å spørre dem.

Holde en løpende summen av de månedlige utgiftene du tilbringer med kredittkort. Husk at å kjøpe på impuls kjøp kan øke balanse raskt. Hvis du ikke ser på hvor mye du belaste kredittkortet, kan du bli overrasket når du får din uttalelse på slutten måneder.

Sørg for å se over kredittkortfakturaer du mottar. Rapportere eventuelle avvik til kredittkortselskapet så snart som mulig. Dette kan bidra til å hindre deg fra urettferdig høye utbetalinger samt beskytte din kreditt.

Hvis du bruker flere kredittkort, prøv singling en ut og betale den av månedlig. Selv om du har noen tilgjengelig mye gjeld på dine andre kort, er ett kort Opprettholdelse Det er vel klart bra for din kreditt score.

Som nevnt før, Forbrukerne føler ofte at de ikke har noen allierte når det gjelder kredittkortselskaper. Riktig brukt, kredittkort kan forbedre øke din kredittverdighet, Øk kjøpekraft, og spare penger.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s