Tips for å vite hva du skal bruke kredittkort for

Selv om de ikke kommer til å Completely helst snart erstatte kontanter, kredittkort bli den veien for fremtiden. Som bankene gjør det vanskeligere på deg med din avgifter på debetkort og regnskap, er mange enkeltpersoner velger å slå til kredittkort for å gjøre sine daglige transaksjoner. Hold lesing for å finne ut hvordan kredittkort kan fungere for deg.

Sikkert du ønsker å styre klar av purregebyr samt over grensen seg. Begge er ganske store gebyrer og Overskridelse grensen også kan skade din kreditt score. Være årvåken og ta hensyn, slik at du ikke går over kredittkortet.

Sørg for at du setter opp et budsjett Når du bruker kredittkortet ditt. Du bør ha et budsjett for din inntekt, bør kreditt inkluderes i det. Du ønsker ikke å tenke på kredittkortet som ekstra lommepenger. Angi en grense for deg selv på hvor mye du kan trygt lade kredittkortet ditt hver måned. Det Hold deg til budsjettet og betale det hver måned.

Alltid lese korrespondanse vedrørende ditt kredittkort. Du kan avbryte et kredittkort hvis du er uenig med noen endringer.

Ikke bruk passord og pinkoder på kortene dine Enkelt Som kan bli funnet ut. Ved hjelp av din fødselsdato, mellomnavn eller barnets navn kan være problematisk, da alle disse tingene kan være lett for noen å tyde.

Være årvåken når du ser over eventuelle vilkår og betingelser. Det er vanlig for Utstedere å endre vilkårene veldig ofte. Gjør Un viss du lese alt slik at du vet hvordan de kan påvirke din økonomi.

Beholde en kvittering når du handler på Internett med ditt kredittkort på nettet. Hold kvitteringer og sammenligne dem i Original med din uttalelse slik at du kan være sikker på at det er riktig mengde. Sende inn en innsigelse Med kortet ditt firma hvis du ble overladet så snart du oppdager det. Dette er en fantastisk måte å være sikker på at du ‘re aldri bli belastet for mye for hva du aldri betaler for mye for de elementene som du’ kjøp.

Beste Kredittkorts

Ikke skriv PIN ditt kredittkort eller pin ned i noen omstendigheter. Du må huske hva passordet ditt uten å skrive det ned slik at ingen andre kan stjele eller bruke det.

Ha en liste over alle dine kredittkortnumre samt utlåner kontakt tall. Hold esta liste på et trygt sted,: eksempel en bankboks, atskilt fra alle kortene dine. Listen vil være uvurderlig hvis du mister dine kort eller stjålet kort.

Hvis de ikke vil gjøre det, ser seg om etter en mer perfekt rente. Når du finner et selskap som er bedre for deg, bytte til et kortselskap med bedre kundeservice.

Ikke betale av balansen på kortet ditt umiddelbart etter bruk det.Dette vil bidra til å forbedre øke din kreditt score og bedre gjenspeiler din evne til å håndtere kredittkort Når potensielle långivere få tilgang til rapporten.

Noen mennesker prøver ikke å få kredittkort så det vil se ut som de kan gjøre for deres credit.It er viktig å ha minst ett kort for å bygge kortet for noen kjøp som du har råd til å betale den av hver måned credit.Use . Ved å ha ingen kreditt i lavere OPPSTÅR og det betyr at andre mennesker kan ikke tilby deg kreditt fordi de ikke er sikker på at du vet om gjeld poengsum.

Kredittkort vokser som det elektroniske mediet av valget for mange personer som foretrekker dem over økningen økende Regelverk og avgifter av debetkort. Med måten kredittkort industrien er i vekst og Involvering, kan du dra nytte av de Gjerne Opportunities selv tilgjengelig. Maksimere fordelene ved hjelp av tipsene som du har lært her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s